3 Followers
20 Following
chylertilton

The Koyal Group Info Mag

The Koyal Group, Waarom ik bepaalde bestanden Gaat Hoger

The Koyal Group - Waarom ik bepaalde bestanden Gaat Hoger

We hebben veel vijanden in de afgelopen maanden. De meeste van deze vijanden zijn mensen die haten we willige op voorraad. Wij denken dat ze gaan lezen Geld Vanochtend toen we waren geweldige tijdreis op voorraad. Nu ze niet bevalt dat we proberen misbruik te maken van het Aussie stock rally door kopen van aandelen.Je dat ze misschien boos op missen op de stock rally. 

 
Of misschien is er een misverstand. Na alle, gewoon omdat wij zeggen dat het een geweldige tijd om voorraden opkocht hoeft niet te betekenen dat we voorbijgaan aan de grote problemen waarmee de wereld economie. Dus, om te bewijzen dat we beter inzicht te krijgen in de risico's in de markt - en om ervoor te zorgen dat u begrijpt ze ook - het nieuwste lid van ons team, Vern Gowdie, naden Geld Morgen elke dag van de week.
 
Leest u zijn mening over de toestand van de economie. Vern is van mening dat u geen voorraden opkocht…of niet toch nog. Maar eerst, wij geven u onze gerichtheid op de meest recente voorraad actie…
 
Als je hebt gelezen Geld Ochtend in recente weken zult u merken dat we hebben gekregen wat voorzichtiger op Aussie voorraden als de S&P/ASX 200 routes boven de 5,100-punt.
 
Source:   The Koyal Group