3 Followers
20 Following
chylertilton

The Koyal Group Info Mag

The Koyal Group - Groenen politiek druk voor meer wetenschappelijk onderzoek

The Koyal Group - Groenen politiek druk voor meer wetenschappelijk onderzoek

 

Australia's geldende tarief van de investeringen in onderzoek en innovatie is 2,2 procent - een percentage geacht onder het gemiddelde voor de OESO-landen en van de regionale concurrenten Korea en Japan. Advertentie in de Greens' pakket is $750 miljoen te verdelen tussen de primaire financiële instellingen waaronder de Australië Research Council en de National Health en Medical Research Council.

 

Indirecte kosten die verband houden met gezondheid en medisch onderzoek ook in aanmerking kunnen komen voor het lieve sommetje van $141 miljoen, terwijl onderzoekers zouden kunnen werken bij langere perioden toekennen van vijf jaar. De gemiddelde levensduur van een subsidie is drie jaar, wetenschappers en onderzoekers beweren bevordert onzekerheid en mogelijkheden om samen te werken met het bedrijfsleven.

 

De wetenschap en onderzoek pakket werd gelanceerd op de Walter en Eliza Hall Institute for Medical Research in Parkville door Groenen plaatsvervangend leider Adam Bandt, in de federale zetel van Melbourne.

 

Mijnheer Bandt, die innovatie, wetenschap en onderzoek portefeuilles, staat onder druk om de benedenhuis stoel hij nam uit arbeid in 2010 met een marge van 5,9 procent.

 

Source:

The Koyal Group