3 Followers
20 Following
chylertilton

The Koyal Group Info Mag

The Koyal Group Info Mag - SA konference for at markere efterforskning

The Koyal Group Info Mag - SA konference for at markere efterforskning


Trods optage mineralsk produktion i South Australia, efterforskning investeringer er gået fra $328 millioner til kun $116 i løbet af de sidste tre år, ifølge SAEMC koordinator Dr. Kevin testamenter.Med værdien af statens mineralsk produktion op til $7,5 mia. i 2013-14, Dr. Wills sagde den 11. sydlige australske efterforskning og minedrift konference (SAEMC) vil give et tiltrængt udstillingsvindue af blue sky efterforskning og minedrift i SA.

"Dagsordenen for fredag er derfor et åbent vindue til muligheder for at vende denne tendens [faldende exploration] og tiltrække ny kapital tilbage i vores efterforskning industriområder," Dr. Wills sagde.

Konferencen kommer kun få uger efter, at en ny strategi blev bebudet af de SA regering til at skabe 5.000 nye minedrift og energi relaterede job og at nå $10 milliarder i mineral eksport fra den medlemsstat inden tre år, samt den nye frihandelsaftale med Kina.
"Vi er bevidste om den udfordrende for de fleste virksomheder i denne indtægter plads, uanset størrelse, som råvarepriser har været intet mindre end flygtige i år, at volatilitet påvirker aktiekursen værdier, evnen til at tiltrække ny kapital projekt, og investorernes følelser," Dr. Wills sagde.

"Men, efterforskning og minedrift er en langsigtet spil. "Det handler om vedvarende vurdering af geologiske muligheder, afbalancerede partnerskaber og joint ventures, der kan fokusere på korrekt projekt målretning og værdi for pengene "jord" udgifter kan levere kommerciel minedrift resultater.

Dr. Wills, som også er administrerende direktør for Flinders udforskning, sagde den anerkendelse af South Australia's uudnyttede ressourcer potentiale er blevet stadfæstet af sent i nye politiske holdninger af den regering, der støttes af industrien.
"Der er et fælles ønske om, at minedrift ikke blot bliver en større bidragyder til statens formue, men på en måde, der er bæredygtig og tiltrækker nye nationale og internationale partnere," sagde han.
Source: http://koyalgroupinfomag.com